Tende za terase

Tende za terase, natkrivanje terasa i raznih otvorenih prostora. Idealne su za terase kafića i ugostiteljskih objekata.

Veoma su praktične tende iz više razloga jer pokrivaju jako velike površine, a  mogu se raditi kao samostojeće tende, i imaju mogućnost bočnoga zatvaranja.

Širina tende je u rasponu od 200 do 1200cm, a izbačaj tende u rasponu od 100 do 700 cm. Tenda se radi sa potpornim stupcima i bočnim vodilicama, gdje broj stupaca ovisi o dimenziji tende. Radi kvalitetne tende u donjem dijelu se nalaze poprečne sajle.

Postoji mogućnost ugradnje kazete na tendu, upravljanje ručno sa palicom, zatim, opcija ugradnje mehaničkog elektro motora i motora sa resiverom (na daljinsko upravljanje).

 

Foto galerija - Tende za terase

Tende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za teraseTende za terase